Something to Talk About...
SitiHajarFarahin



Contengan Saya Family Sahabat Love SocialNetworks

Assalamualaikum

Feel free to read my contengan tau.its not that interesting story.its just about my life. suka duka. and kadang2 maybe ada terselit lagu or fact yang best. hargai sangat sapa2 yang sudi baca :)

nampak kotak2 kat atas tu? tu sume column untuk orang2 yang penting dalam hidup saya :)

Oh! and 1more thing. column 'sejarah lalu' yang kat bawah ni cant work properly. so if you wish to read my previous post, pegi kat bawah skali bahagian kiri ni. bawah column 'thanks' tu. ada older post. klik situ tau. tQ :)





Follow | Dashboard


Nuffnang !


WISH WISH WISH !

KURUS !
ABESKAN DEGREE !
KOREA !
PSM !
SAHABAT SEJATI !
100 FOLLOWERS !
ABES PRAKTIKAL !
MY OWN SONY PSP !
MY OWN DSLR !
PANDAI MAEN GITAR !

Conteng Sini !


Sejarah Lalu !


Credits.


Template by : Nurain Syuhada
Basecodes by : Ainabillah
Background by : Amalina
Cursor by : History
Edited by : SitiHajarFarahin

sian encik husin....

>> arini sepatutnya ade kuiz MIS..
>> tapi td tetibe je dorg anta msg ckp batal....
>> penat aku stdy smpai tdo kul 4pg tau...
>> pagi tuu bgn awal plak stdy lg....
>> punya la semangat nak kuiz nieh...
>> tgk2 dalam kul 10.30 cmtu dorg msg ckap klas n kuiz MIS batal arini...
>> mule2 tuu syok xterkate la...yey!!
>> tp bile tau sebabnye aku jd sedih...
>> nak tau sebabnye ape??
>> ENCIK HUSSIN MASUK HOSPITAL!!!
>> aku xtau dia sakit pe....
>> sian kat encik......
='(