Something to Talk About...
SitiHajarFarahin



Contengan Saya Family Sahabat Love SocialNetworks

Assalamualaikum

Feel free to read my contengan tau.its not that interesting story.its just about my life. suka duka. and kadang2 maybe ada terselit lagu or fact yang best. hargai sangat sapa2 yang sudi baca :)

nampak kotak2 kat atas tu? tu sume column untuk orang2 yang penting dalam hidup saya :)

Oh! and 1more thing. column 'sejarah lalu' yang kat bawah ni cant work properly. so if you wish to read my previous post, pegi kat bawah skali bahagian kiri ni. bawah column 'thanks' tu. ada older post. klik situ tau. tQ :)





Follow | Dashboard


Nuffnang !


WISH WISH WISH !

KURUS !
ABESKAN DEGREE !
KOREA !
PSM !
SAHABAT SEJATI !
100 FOLLOWERS !
ABES PRAKTIKAL !
MY OWN SONY PSP !
MY OWN DSLR !
PANDAI MAEN GITAR !

Conteng Sini !


Sejarah Lalu !


Credits.


Template by : Nurain Syuhada
Basecodes by : Ainabillah
Background by : Amalina
Cursor by : History
Edited by : SitiHajarFarahin

keja ku yang belambak2....

adoyai..... keja aku sagt belambak dan betimbun.... keja pa??? paper survey untuk 2program lepas aku xsiap wat peratusan lg... PETA ngan ADIK KU CEMERLANG...adoyai... malas gla aku nak wat... da banyak ari aku tangguh... xjd keja g ni... xtau la bla aku nak wat suma tuu... tapi nak xnak aku kna wat gak la...coz naik sem ni mybe Unit R&D kna bentang suma benda tuu... emmm... nampak gaya aku kna wat bodo2 dulu dalam paper kosong.. pastu nnt aku pass kat timbalan2 aku tlg watkan...ringan sket kot...kan3... emmm aku bukan xmo suruh dorg wat.... tapi aku kesian plak nak suh dorg...heheheheeh.btol...xmen2 punya....aku rsa cam xtergamak nak suh...teruk kan aku ni...tp xpa...jnji dorg senang ngn aku...aku xbuli dorg pun kan...huhuhu..pape pun thanks la kat 3org timbalan aku tuu...korg da bnyk tlg kak jat...thanks sgt ea....nnt bulan 9 program family day kite nak jalan... so akak harap komitmen korg k....syg kat suma timbalan exco akak...hehehehehe..yg peratusan tuu xpe la...pelan2 kayuh...nnt siap la tuu...siapkan yang PETA dulu pastuu baru wat yg ADIK...huhuhu.....hope sempat la siap sblum nek sem ni...amin.............