Something to Talk About...
SitiHajarFarahin



Contengan Saya Family Sahabat Love SocialNetworks

Assalamualaikum

Feel free to read my contengan tau.its not that interesting story.its just about my life. suka duka. and kadang2 maybe ada terselit lagu or fact yang best. hargai sangat sapa2 yang sudi baca :)

nampak kotak2 kat atas tu? tu sume column untuk orang2 yang penting dalam hidup saya :)

Oh! and 1more thing. column 'sejarah lalu' yang kat bawah ni cant work properly. so if you wish to read my previous post, pegi kat bawah skali bahagian kiri ni. bawah column 'thanks' tu. ada older post. klik situ tau. tQ :)





Follow | Dashboard


Nuffnang !


WISH WISH WISH !

KURUS !
ABESKAN DEGREE !
KOREA !
PSM !
SAHABAT SEJATI !
100 FOLLOWERS !
ABES PRAKTIKAL !
MY OWN SONY PSP !
MY OWN DSLR !
PANDAI MAEN GITAR !

Conteng Sini !


Sejarah Lalu !


Credits.


Template by : Nurain Syuhada
Basecodes by : Ainabillah
Background by : Amalina
Cursor by : History
Edited by : SitiHajarFarahin

hmmmmm

sakit la.......smakin ari makin skit plak.....xtau ble nak baek ni.....stiap ari msti skit....xbanyak sket msti sakit gak.....xkan serius kot.....xkot kan.....skit biasa2 je ni kot......nnt dia ok la tuu kan.....hmmmm...kadang2 risau gak aku....tapi rasanya xda pa2 kot.....sabar2.....nnt ok la ni....org kata skit tuu pnghapus dosa kan???kira ujian kat aku la ni......bley btahan lg ni.....BERTAHAN JAT!!!!!hope suma org doakan aku......